Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Enid

Rua 5 de Outubro er en travl avenue lige i centrum af byen Lissabon i Portugal. Gaden gør en fremragende base for at rejse rundt i byen, foret med fremragende indkvartering og tjenester til touring besøgende. At være i hjertet af byen, giver sitet også nem adgang til de mest interessante seværdigheder i byen. Billig biludlejning på Porto Avenida 5 De Outubro er også tilgængelig for en mere bekvemme transportform rundt i byen.

Med biludlejning på Porto Avenida 5 De Outubro, kan besøgende nemt udforske nogle af de bedste landsbyer og kvarterer i byen, især det historiske Chiado, hvor flere interessante attraktioner venter. Bortset fra historiske monumenter og interessante relikvier, er gaderne i Chiado også foret med travle shopping centre og maleriske caféer hvor besøgende kan slappe af.

Billeje i Porto Avenida 5 De Outubro ville også bringe besøgende til Baixa eller centrum af Lissabon, hvor interessante monumenter som kirke i São Domingos og Elevador de Santa Justa er placeret.

Også er at bemærke kvarterer i Belem og Alcantara, hvor det ses mere interessante kulturelle vartegn. Belem, især, er vært for adskillige museer og seværdigheder, herunder Museu acional de Arqueologia samt Museu da Marinha og den berømte Torre de Belem.

Besøgende bør også ikke glip af en tur til det ældste kvarter i byen, der er Alfama, hvor den fremtrædende borgen Sao Jorge samt Lissabon katedral kan findes.

Indsamling destination

Kort: