Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Dundee

Dundee, Skotlands fjerde største by, hviler på den nordlige bredden af Firth Tay, som feeds ret i Nordsøen. Byens rige historie kan spores tilbage til stenalder, men regionen blev formelt stiftet som en skotsk burgh periode Medieveal. Byen har en lufthavn, Dundees lufthavn, som rummer husligt arbejde kun. Biludlejning på Dundee - lufthavnen kan erhverves af ankommende passagerer i nedenunder terminal.

A90 og A92 er de to store motorveje, der forbinder byen til nærliggende lufthavne, byer og lokale websteder. A90 yderligere tillægger den M90, som på den vestlige rute fører til Perth og på den nordlige rute fører til Aberdeen. Biludlejning på Dundee - lufthavnen er tilgængelig for dem, der fortsætter videre til Perth eller Aberdeen via Dundee. Edinburgh lufthavn, 95kms fra Dundee, er den nærmeste internationale lufthavn, så billige biludlejning på Dundee - lufthavnen kan være praktisk for tilslutningsfly i udlandet.

Gardyne's Land, et kompleks af fem unikke bygninger, er en af Dundees mest bemærkelsesværdige steder. Bygninger, bygget i 1500 - tallet af John Gardyne, er kendt for at være nogle af Dundees ældste strukturer med The Merchant House holdes som Dundees ældste bolig. I dag, er komplekset blevet forvandlet til vandrerhjem populær hos backpackere i området. Husene gøre for en interessant stop i byen især hvis arkitektonisk tilbøjelige. Husene kan findes på 71 High Street.

Levende i Dundee er den stigende scene, musik, film og litteratur. Flere lokale kunstmuseer giver en interessant kig på lokale kunstfærdighed, og lokale biografer og teatre spille internationale såvel som lokale film. Mest bemærkelsesværdige, men er en trio bestående af Jazz, Blues og Guitar festivaler afholdes årligt.

Indsamling destination

Kort: