Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Dorchester

Dorchester er en af Dorsets højdepunkter og er også en af sydens mest besøgte destinationer. Uanset om du ønsker at udforske Dorchester eller rejser andre steder i dens county Dorset, er vælge billig biludlejning i Dorchester, når du kommer til byen ofte et smart træk.

Med virksomheder som National Express er det nemt at komme hertil fra stort set enhver britisk by. Hvis du foretrækker ridning toget dog, har Dorchester både syd og vest jernbane stationer inden for dens område. På disse stationer, vil du bemærke en masse virksomheder tilbyder biludlejning i Dorchester.

Når du er god til at gå og ønsker at undersøge området, bør du afse en eftermiddag til den gamle Crown Court og celler eller Dorset County Museum, som er perfekt til historie buffs. Hvis du har børn med dig men, vil en tur til Teddy Bear Museum holde dem rolige i et stykke tid.

Om onsdagen i Dorchester, byens centrum glider ind marked tilstand og er helt omdannet til hundredvis af boder, der sælger alt tænkelige. Hvis du leder efter hoteller, kan du finde overnatning i bymidten eller i udkanten nær omfartsveje og motorveje.

Selv om Biludlejning i Dorchester er bare hvad der er nødvendigt for dem, der ønsker at udforske Dorset, bør du også har selvtillid nok til at hovedet ud af området og nyde andre steder som Cornwall og Somerset. Hvis du er mere en fan af store byer end landet selv, er ture til Bristol og Oxford sandsynligvis meget mere passende måde at tilbringe din ferietid.

Indsamling destination

Kort: