Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Des Moines Lufthavn

Hvis du ønsker at få en smag af kulturen i Iowa, er der ikke noget bedre sted at gå end dets kapital, Des Moines by. Ikke kun er de fleste museer centrering omkring staten placeret her, men også mange kulturelle forestillinger, der vil helt sikkert efterlade din mund vanding i ærefrygt. For en stat, der nyder en rig kulturarv, er Des Moines virkelig stedet at gå.

Jazz - koncerter, operaforestillinger, spiller - disse er blot nogle af de ting, der regelmæssigt sker i byen. Hvis du ønsker Broadway - shows, der selv alle i Amerika craves at se, skal så du gå til den Civic Center af større Des Moines. Også, gå til templet for scenekunst og legehus, to populære spillesteder for performing arts. Sørg for at du bestiller billetter tidligt om, da de normalt sælges ud to dage før den faktiske begivenhed.

Hvis du ønsker en smag af, hvad opera er i byen, gå til metrostationen Opera. Du kan også se her ballet forestillinger. Koncerter, på den anden side holdes normalt i Des Moines symfoni. Jazzkoncerter forekomme populært her.

Skal alle disse koncerter, du vil helt sikkert brug for en sikker måde ved at rejse, og det er ved en Biludlejning i Des Moines - airport. Sørg for at du får en bil via billig biludlejning i Des Moines - airport, så du kan gå til uanset kulturel ydeevne du skal sikkert.

Indsamling destination

Kort: