Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cortez Montezuma Lufthavn

Øen Korsika er hjem for byen Corte, der sidder på franske Haute - Corse region. Det er faktisk den fjerde største kommune på øen Ajaccio, Porto - Vecchio og Bastia. Det er beliggende omkring 40 kilometer øst for byen Bastia, hvilket gør det et godt sted at komme i gang når at opdage resten af øen.

Biludlejning i Corte supplerer sightseeingture i og omkring byen. I byen omfatter de vigtigste seværdigheder Museum Korsika, den største landsby, Universitet Korsika og citadel. Corte er tilsluttet de nationale veje forbinder byen med sine naboer Bastia og Ajaccio.

Billig biludlejning i Corte tager dig til Bastia i en time og 7 minutters kørsel. Byen er berømt for sin gamle havn, der består af falmede bygninger beliggende i marina, der er karakteristisk for sin private yachter. Hvis du gerne vil sydpå, køre nogle 82 kilometer til Ajaccio og derhen i en time og 20 minutter til at besøge Napoleon Bonapartes hus.

Fra Corte, kan du køre til Borgo og komme dertil på mindre end en time at se Torra di Punta d'Arcu. Bastia - Poretta Lufthavn er også baseret i Borgo. Du kan også overveje position til de største turist - orienterede by på øen, Calvi, som er omkring en time og 23 minutter fra Corte i bil.

Det omkringliggende landskab er også værd at udforske med Biludlejning i Corte, eller du kan køre langs den D936, der stier langs Gorges de la Restonica går sydpå fra byen. Hvis du er eventyrlysten nok, kan du hovedet vest fra Corte og besøge Gorges du Tavignano.

Indsamling destination

Kort: