Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i CAPE CANAVERAL

Ønsker at besøge Cape Canaveral? Nå, er der ingen tid at spilde - kommer og Tilbring en dejlig ferie ferie i Cape Canaveral.

Cape Canaveral er en del af regionen Space Coast og halvøen i Brevard, Florida. Denne bemærkelsesværdige næsset er stedet for Cape Canaveral Air Force Station, som er centrum for rumfart i USA. Cape Canaveral er omgivet af Banana River på Vesten, Port Canaveral mod nord, Atlanterhavet på øst og Cocoa Beach mod syd.

Hvis du ønsker at udforske den smukke halvø på Cape Canaveral, kan du leje en bil. Biludlejning på Cape Canaveral er helt tilgængelige og økonomisk overkommelige. Du kan nyde billig biludlejning i Cape Canaveral fra Avis, Budget, Hertz, Thrifty og nationale.

Der er masser af steder at se og gøre her i Cape Canaveral. Du kan køre til Cape Canaveral Lighthouse og nyde den maleriske udsigt over Atlanterhavet. Du kan også nyde og have en picnic med din familie og venner ved Port Canaveral eller Cocoa Beach. Cape Canaveral også har andre steder at besøge som myg lagune, Indian River, Merritt Island National Wildlife Refuge og Canaveral National søhest.

Indsamling destination

Kort: