Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Boise Lufthavn

Planlægger at besøge landet for at nyde en afslappende ferie ferie? Hvis svaret er "ja", så er der kun ét sted at gå; Besøg Boise i Idaho.

Boise er et fantastisk sted, der er perfekt for naturelskere. Denne by er berømt for sine urban parker og museer. Mens i Boise, besøge den baskiske Museum og kulturelle centrum, Idaho Anne Frank menneskerettigheder Memorial, World Center for rovfugle og Idaho Black History Museum. Du kan også gå på et eventyr og besøge de nærliggende bjerge, kløfter, whitewater rafting floder og ørken klitter. En ferie i Boise vil helt sikkert være en af dine mest givende ferieoplevelser!

For at komme til Boise, du har brug at flyve til den internationale lufthavn i Boise. Boise airport er beliggende lige uden for hovedstaden Idaho. Lufthavnen er beliggende i den sydvestlige del af staten. Boise lufthavn er en af de store kommercielle knudepunkter i Idaho. Denne lufthavn har afsonet millioner af passagerer kommer til og fra byen. Ruteflyvninger til regionerne Western og Midtvesten i USA bliver tilbudt af Boise airport. Du kan også nyde andre tjenester som banking, bagage/vogn station, lounge, toldfri butik, parkering og Biludlejning i Boise lufthavn.

At komme rundt i Boise er meget lettere, hvis du har din egen ride. Bil leje tjenester er tilgængelige i Boise lufthavn. Nyd billig biludlejning fra Boise lufthavn fra Avis, Budget, Hertz, National og Thrifty.

Indsamling destination

Kort: