Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bayonne

Hvor floderne Nive og Adour mødes i sydvestlige Frankrig, vil du finde by Bayonne, der hører til Pyrenæerne - Atlantiques afdeling. Det kan prale af en charmerende miljø, som lader dig opdage andre betydelige byer og byer i regionen, herunder Anglet Biarritz og Saint Jean de Luz.

Bayonne er forbundet med Paris via højhastigheds TGV og du kan også få der via busforbindelser fra Anglet Biarritz og de andre nærliggende landsbyer. Men man kan også ankomme med air travel i den internationale lufthavn i Biarritz - Anglet - Bayonne. Kontroller, at du er i stand til at arrangere biludlejning i Bayonne Garage så du har din egen transportform under dit ophold.

Nogle af de must - see seværdigheder i Bayonne omfatter Jardin Botanique de Bayonne, væggene i den gamle bydel og domkirken. Mens nogle dele af byen er bedst udforskes til fods, kan du stadig stole på billig biludlejning i Bayonne Garage til at besøge de omkringliggende byer og byer.

Med din bil, kørsel til Biarritz, som er berømt for sine strande. Du kan komme dertil fra Bayonne i ca. 14 minutter når du kører langs Boulevard du B.A.B. eller D810 og D910. Alternativt, kan du hovedet til Anglet, hvis du ønsker at opleve mindre overfyldte strande. I bil er Anglet omkring 7 minutter fra Bayonne.

Overvej at arrangere biludlejning i Bayonne Garage selv som du er ved at afslutte forberedelserne til din rejse. Køretøjet kan også bruges, når planlægningen dagsture til Pyrenæerne, som du kan nå i omkring en time eller to hvis du kommer fra Bayonne. Du kan også udforske de mindre landsbyer omkring Bayonne.

Indsamling destination

Kort: