Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bangor Lufthavn

Hvis du er fra regionen Bangor og du ønsker at tilbringe ferien i Europa, skal så du flyve fra den internationale lufthavn i Bangor.

Bangor lufthavn er en lille lufthavn beliggende 5 kilometer vest for regionen i Bangor i Maine. Lufthavnen er en civil - militær - hub, der tilbyder rutefly til forskellige destinationer i Europa og i andre nærliggende regioner som Atlanta, Philadelphia, Cincinnati, New Jersey og Boston. Bangor airport serverer også over 50.000 passagerer om året. Lufthavnen har de perfekte faciliteter for rejsende, der søger for en økonomisk - venlige og stress - fri tur! Du kan benytte sig af Bangor lufthavnens særlige faciliteter som sin oplysninger bod; banker, Biludlejning restauranter, toldfri butikker, parkering og i Bangor lufthavn.

Rejser med bil er den perfekte måde at nyde Bangor eller at komme til Bangor internationale lufthavn. Da Bangor international airport er beliggende i den mest bekvemme beliggenhed, kan du rejser til steder i nærheden i en jiffy! Nyd fremragende bil leje tilbud fra Bangor internationale lufthavn. Du kan vælge imellem disse billig biludlejning i Bangor lufthavn som Budget, Avis, National, Rent - a - car og nationale. Du kan besøge de bedste steder i Bangor Region med din Biludlejning. De nærmeste steder du kan besøge omfatter Baxter State Park og Acadia National Park.

Indsamling destination

Kort: