Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ames

Stonehenge og sten skaber det landskab, der cirkel Det Forenede Kongeriges Amesbury, nord for Salisbury i county of Wiltshire. Besøg Stonehenge og andre monolitisk vidundere, herunder Salisbury domkirke, hvor mere end 750 år pilgrimme er kommet til at undre sig over den herlighed, skønhed og ro i domkirken og dens omgivelser.

Klatre Storbritanniens højeste spir eller med billig biludlejning i Amesbury, køre til Netheravon landsby og skydive over sten og afgrøde cirkler og andre seværdigheder. Opsuge den periode arkitektur i Amesbury High Street, hvor 18 og 19 bygninger udstiller oprindelige arkitektoniske stilarter.

Lokale industri omfatter en ler rør fabrikken, det oprindelige websted som er ukendt men rør, lavet af en lokal familie, blev berømt i hele regionen og kopieres af andre producenter.

Biludlejning i Amesbury kan tage dig til de mange pubber, klubber, hoteller, restauranter og biografer for underholdning. Lokale college kandidater, brænder for øl og mad, nyde traditionelle ale i øl huse i byens centrum.

Råd til dig selv dejlig gæstfrihed mens touring regionens mange jordarbejde og gravhøje. Uanset hvad du ønsker at finde, tillader leje af bil i Amesbury dig at nyde ferieaktiviteter og tour de regionale attraktioner med lethed.

Indsamling destination

Kort: