Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sur

Tenerife er kendt for sin høje ende hoteller og overnatning og besøgende til resort by i Playa de Las Americas vil komme på tværs af Hotel Dream sted Noeilia Sur. Dette smukke hotel er beliggende tæt på alle øens nærliggende steder, som er bedst besøgte bruger Biludlejning på Tenerife – Hotel Dream sted Noelia Sur.

Hotellet har mange fremragende faciliteter for gæster at bruge, herunder et fitnesscenter, business - center og fire swimmingpools. Hvis du har lyst til besøge nogle af øens nærliggende steder så billige biludlejning på Tenerife – Hotel Dream sted Noelia Sur er den mest bekvemme måde at rejse.

Der er mange gode restauranter tæt ved at specialisere sig i friskfanget fisk og skaldyr og lækre tapas. Las Canadas hotelrestaurant serverer kunder traditionelle og internationale retter fra sin fremragende menu. Det omkringliggende område er fyldt med livlige natklubber og barer, der opererer i de tidlige timer af formiddagen.

Golfspillere vil nyde øens mange lokale kurser. Du kan finde billige udstyr til leje på de fleste af klubberne og der er ingen grund til at være medlem for at benytte faciliteterne selv på den nærliggende championship rangerede kurser i nærheden af Golf del Sur.

Billeje på Tenerife - Hotel Dream sted Noelia Sur vil også give besøgende mulighed for at rejse til den gamle bydel af San Cristobal de la Laguna. Dette er et fantastisk sted for dig at lære om øens historiske fortid og kultur. Du vil også finde en fantastisk museum at besøge og gamle velbevarede bygninger til at se.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning