Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Muscat Crowne Plaza Hotel

Crowne Plaza Hotel, Estepona - Costa Del Sol er et perfekt sted at indgive og planlægge en tur den travle ferie destination, der er Estepona. Hotellet er beliggende tæt på byens centrum og endnu tættere på nogle af de top turistmål i området, hvilket gør det et ideelt udgangspunkt for rejser rundt Estepona. Hotellet er også hjemsted for nogle bil udlejningsbureauer tilbyder billig biludlejning på Estepona Crowne Plaza Hotel, som besøgende kunne benytte sig af for et mere praktisk transportmiddel rundt i området.

Med biludlejning på Estepona Crowne Plaza Hotel, kan besøgende nemt nå nogle af Esteponas stolteste attraktioner, blandt hvilke er den berømte Puerto Banus, en travl marina og en opskalere område hvor besøgende kunne splurge på høje ende shopping komplekser og designerbutikker.

I nærheden ligger også den gamle bydel hvor nogle af de bedste lokale attraktioner kan ses. Blandt højdepunkterne i den gamle bydel er Plaza de las Flores, et attraktive markedsplads omgivet af en række kulturelle seværdigheder, herunder Casa de la Cultura og nogle kunstgallerier. Rundt i området er en livlig kommunale marked og en dejlig strandpromenade.

Besøgende kan også tage en Biludlejning på Estepona Crowne Plaza Hotel til den nærliggende Selwo Wildlife Park, en interessant reserve, hvor et antal eksotiske dyr findes. Den smukt anlagte park er et fantastisk sted at opdage vildmark midt i den travle by.

Lige i nærheden hotellets er talrige rekreative centre hvor besøgende kunne gøre aktive pas tidspunkter, herunder ekspansiv golf intervaller og andre sportsanlæg. Er også en række fremragende restauranter, der serverer typiske tapas, samt frisk fisk og skaldyr rundt i området.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning