Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Corfu Centrum

Juvel af Ioniske øer, Corfu er beliggende ved indgangen til Adriaterhavet, nord for det Ioniske Hav. Øen er blevet en favorit turistmål mens de resterende som en større kulturelle centrum i Grækenland. Øen er kendt for sine byzantinsk og venetiansk arkitektur, gamle fæstninger, bjerge, frodige vegetation, uberørte strande og pulserende natteliv.

Besøgende, der virkelig ønsker at opleve skønheden i denne ø skal være stand til at udforske sine fjerntliggende landsbyer, bjergene, afsondrede strande, templer og klostre. Leje en bil er en af de bedste måder at virkelig værdsætte alt Corfu har at tilbyde. Flere udbydere af billig biludlejning i Korfu har kontorer i området. Pangiosmo Rent a Car, Europcar, Avis, Excel biler, Top biler og Sixt er bare flere Biludlejning i Korfu, der kan give dig med et køretøj, der er relevante for din ferie behov.

Med en udlejningsbil, kan turister rejser Corfu i deres fritid til at besøge bemærkelsesværdige attraktioner som Liston Promenada, Palace af St. Michael og St. George, Ionios Academy, Kirke af Agios Spyridon. Andre vigtige historiske steder, som man ikke bør gå glip af for verden er ruinerne af Roman Baths in Achavari, Paleokastritsas klostret af Jomfru Maria og en byzantinsk fæstning Aggelokastro.

Indsamling destination

Kort: