Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Grækenland

Du vil finde Grækenland i langt syd for Balkan - halvøen i Europa på Middelhavet.

Grækenland er et naturligt smukke land med sin blå hav af Mediterranean og Ioniske Hav og bjerge samt stor gamle byer til små ukendte maleriske landsbyer.

Ud af fastlandet i Grækenland vil du finde op til 1400 øer af forskellige størrelser de største er Crete. Mange af øerne er stadig ubeboet, men dem, der laver ø - ferie populære. Du kan tage en ø - krydstogt eller endda charter en yacht til at gøre dette ved.

Klimaet i er hovedsagelig tør og varm med sommertemperaturer næsten 40c eller mere. Vinteren er meget køligere om afhængigt af hvor du besøger.

Athen er hovedstad by og har en Akropolis, teatre, museer og værter kulturelle begivenheder. Det også vært for de olympiske lege i 2004, som blev oprindeligt grundlagt omkring 775 F.kr.

Hvis har fantastisk shopping og spisning og du vil finde mange boulevarder, motorveje samt små gader til at gå langs.

Kreta er en af de største øer og har afsondret bugter, sandstrande samt fortidsminder at besøge. Dette er meget en sommerdestination, der starter i April og slutter i oktober. Kreta er fuld af byer med tavernaer, barer og aktiviteter.

Santorini kan du se nogle af de bedste solnedgange i Grækenland, og du kan have udsigt over vulkanen og omkringliggende øer. Du kan spise i små landsbyer, i restauranter med fantastisk udsigt, bo i Spa resorts eller slappe af i en villa.

Du kan også besøge en af de mere livlige øer som Rhodes med sit natteliv byer og søvnig landsbyer. Du kan få bedst af både afslapning og fester.

Grækenland er et land fuld af olivenlunde, musik, gamle ruiner, smukke solnedgange og afslapning.