Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bruxelles Zaventem Lufthavn

Der er mange ting at gøre og se i Belgien, ikke mindst af alt i Bruxelles, landets hovedstad. Denne tætbefolkede kommune er fuld af vidunderlige seværdigheder, der skal tilfredsstille selv de mest krævende turister.

I lufthavnen Bruxelles bør Biludlejning være til din rådighed. Højre inde i terminalen i Bruxelles lufthavn har biludlejningsfirmaer service - skranker hvor du kan bestille dit køretøj. Biludlejningsfirmaer i Bruxelles omfatter Avis, Alamo, National, Europcar, Auto Europe og Carhire 3000 bl.a. For den bedste oplevelse og for den største bevægelsesfrihed og fleksibilitet, bør du seriøst overveje indkøb af tjenester af en Biludlejning i Bruxelles.

Når du har afgjort spørgsmålet om transport og har haft nok resten, hovedet på over til Broussaille og nyde den gigantiske pragt af denne skelsættende tegneserie vægmaleri. Den arkitektoniske spekulerer, Automium, bør også være højt på din liste over Se; denne særlige bygning ligner en rum - alder bygning og er altid et stort højdepunkt i nogens Bruxelles tur.

En anden behandling er Bourse. Det er landets børs, men i modsætning til andre af sin type, det er fyldt med neoklassiske dekorationer. Fest dine øjne på skulpturer og graveringer af frugter og nøgenbilleder, blandt andre.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning