Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bruxelles Charleroi Lufthavn

At komme rundt denne by i Belgien er dybest set udført af to måder: bus og jernbane service. Der er skemaer for busser og tog, som du kan tjekke ud til at hjælpe dig tid dine rejser inden for og ud af Charleroi.

Men hvis du er på udkig efter noget mere behageligt og også den nemmeste måde at rejse i byen, en billig biludlejning gevaldig vil hjælpe dig med at få omkring hurtigere og nemmere. Uanset om du lejer en Biludlejning fra Charleroi - lufthavnen eller fra downtown; du vil finde store biludlejningsfirmaer i her så du kan få din billig biludlejning uden besvær.

Bil lejer, der er let på lommen er tilgængelige fra Auto Rent Top Car, Avis, Europcar, plus Hertz, Budget, Sixt og nationale.

I Charleroi er der en række historiske steder og kirker, som du kan besøge. Museer såsom Musie des Beaux Arts; og Jules Destrie er blandt de top seværdigheder i byen.

Der er ligeledes majestætiske slotte – selv om nogle er kun skygger af deres glorværdige fortid. Slottet Cartier, Tower Gossielies og slottet Monceau er kun tre af flere bemærkelsesværdige slotte og fæstninger her i Charleroi.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning