Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Valencia

Torrevieja er placeret på den sydøstlige kyst i Spanien og udgør en del af Costa Blanca regionen. Biludlejning i Torrevieja - Avda Cortes Valenciana er stor for at besøge den vidunderlige kyst for at se nogle af de mere rustik landsbyer og smukke afsondrede strande.

Nøgleindustri i Torrevieja plejede at være salt minedrift og fiskeri. I dag er den største industri turisme hovedsagelig på grund af stigningen i udlændinge, der ønsker at flytte til denne by. Hvis du går glip af hjemlig komfort du kan ønske at prøve internationale retter på nogle af de fremmede spisesteder.

Der er en stor festival, der opstår hvert år kaldet Habaneras festivalen det sker i August hvert år. Billig biludlejning i Torrevieja - Avda Cortes Valenciana er hvad fleste besøgende vælger at bruge, når de rører i Torrevieja, da det er billigt og en fantastisk måde at se på Costa Blanca.

Der er masser af stor feriesteder, der giver masser af sjove aktiviteter for familien. Der er også Aquapolis Water Park, Centro Herbaneras og de forbløffende saltsøer vest for Torrevieja. Biludlejning i Torrevieja - Avda Cortes Valenciana er en fantastisk og billig måde at udforske alle vinkler af byen.

Byen er fyldt med shopping, sightseeing og er proppet med historie. Disse turister, der nyder historie vil finde der er masser af fascinerende steder såsom The Park Nationernes, Iglesia Arciprestal de la Inmaculada Concepción og Paseo de la Dique de Levante.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning