Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sfax Aeroport De Sfax Thyna

I Norte er - regionen i Portugal den kosmopolitiske by Porto, der er den næststørste i landet. Det nyder en sund blanding af industri og detailhandel virksomhed og tiltrækker tusindvis af turister hver måned, der kommer til at føle venlighed af byen.

Billig biludlejning i Porto kan levere dig over hele byen uden at være begrænset af køreplaner for offentlig transport. Vejene er godt underskrevet og indre by området udfyldes ikke over lige mange europæiske byer er. Den gamle bydel ligger på bredden af floden Douro og er en fascinerende UNESCO World Heritage Site.

Fleste af de vigtigste museer er fundet i centrum af byen og området i attraktioner fra moderne kunst gennem til en interessant bygning, der er dedikeret til berømte Davids. Mange af de gamle centrum gader er fantastisk til bare at tage en eftermiddag spadseretur rundt fra varmen i dag.

Med en billeje i Porto kan du spænde ud og se nogle af de større område af byen, som har nogle charmerende små byer inden for de større en. Lokale er mest indbydende af turister, og dette er, hvor du kan finde nogle autentiske fødevarer og kunsthåndværk souvenirs.

Byen er let at nå fra hele Europa med daglige flyvninger fra større destinationer. Det har også to jernbanestationer, der appellerer til daglig tog ankommer fra Spanien og Frankrig. Når her du kan bruge en bil leje i Porto at få i din tid og nyder steder.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning