Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Prag Lufthavn

Prague airport Tjekkiet (PRG) er beliggende på en centimeter afstand fra byens centrum. Som du afgår fra dit fly på Prague airport Tjekkiet (PRG) vil du finde det nemt at pendle mellem forskellige steder og turistmål i byen. Lufthavnen var startet i år 1937. Siden da lufthavnen bliver vedligeholdt pænt og beundringsværdige bly af lufthavnsmyndighederne i Prague airport Tjekkiet (PRG). Det er en af de største lufthavne i Tjekkiet og indspillede passagertrafik 12,7 millioner i 2008. Det er blandt de travleste lufthavn i landet og blev også kåret som bedste lufthavn i de central - og Østeuropa i 2005 og 2007 af himlen Trax.

Du vil finde de fleste af flyvninger på Prague airport Tjekkiet (PRG) afgår fra hovedsagelig fra den et og to. Syd terminal i lufthavnen håndterer VIP flyvninger, særlige flyvninger, uregelmæssige flyafgange, små fly, osv.

Lufthavnen er meget stort og smukt konstrueret. Det har to køre måder at give dig den bedste service. Du vil helt sikkert nyde din første ophold på tjekkisk, som du vil være i stand til at danne meget rart første indtryk af denne enorme og pæn lufthavn. Transport syreindhold tilgængelige uden for lufthavnen er ekstremt god og du kan rejse mellem forskellige steder ved at tage en Biludlejning eller en busservice. Folk omkring byen er stor og er meget hjælpsomme og venlige, og du vil helt sikkert nyde dit ophold i denne smukke by.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning