Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rena

Langs floden Guadalquivir, gennem de smalle stræder mellem store monumenter og mauriske vartegn, vil du opdage den fantastiske by Sevilla. Flamenco musik og dans, sene natteliv, tyrefægtning og lækre tapas give Sevilla en klassisk spansk by føler. Biludlejning i Sevilla Mairena kan hjælpe dig med at navigere gennem denne store by.

Med så mange forskellige distrikter, rolig kirker og klostre og grand paladser til besøg, vil en billig biludlejning i Sevilla Mairena bidrage til at gøre alt en smule mere håndterbare. Du vil også kunne dagstur til nærliggende landsbyer og byer som Santiponce, Carmona og Ecija, også kendt som byen tårne.

Uden sammenligning er den mest vidunderlige del af Sevilla, Santa Cruz beliggende i hjertet af byen. De store monumenter her er blændende domkirken og slottet castiliansk konger forbi Alcazar med sine smukke haver. Archivo de Indias er, hvor alle arkiverne relateret til opdagelsen af Amerika er placeret.

Også besøge Iglesia de Santa Maria la Blanca, Hospicio de los Venerables og dejlige Jardines de Murillo. Den smukke park opkaldt efter Infanta Maria Luisa er en anden must - see synet som paladserne Palacio de las Dueñas og Casa Pilatos. På bredden af Guadalquivir - floden, gå til Plaza de Toros de la Real Maestranza tyrefægterarena og den ikoniske tårnet Torre de Oro.

Men byen er også kendt for dens moderne arkitektoniske landvindinger også gerne broer Puente de Chapina, Pasarela de la Cartuja og Puente de la Barqueta. Biludlejning i Sevilla Mairena bringer disse seværdigheder og så meget mere tættere til dig.

Indsamling destination

Kort: