Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Granada

Granada er en charmerende spansk by i Andalusien, Granada, beliggende lige ved foden af Sierra Nevada, langs floderne Beiro Darro og Genil. Byen er blandt de mest attraktive i regionen, prale af en fantastisk arkitektoniske arv og en smuk natur. byen er et godt sted at opdage for indsigt i områdets historiske arv. Billig biludlejning på Granada gør for et effektivt middel til at sejle rundt i området.

Med Biludlejning i Granada har besøgende let adgang til Granadas historiske citadel kendt som Alhambra, hvor man kan finde mange islamiske emner. Disse interessante seværdigheder gør Granada et kulturelt hotspot efterspurgte af turister fra hele verden.

Billeje på Granada ville også tage besøgende til de smukke religiøse vartegn i byen, herunder domkirken Granada, det kongelige kapel og klostret Carthusian kendt som Charterhouse. Disse konstruktioner er blot blandt de mest berømte arkitektoniske mesterværker i byen.

Besøgende vil også nyde en tur til Castril palace, en 1500 - tallet bygning, som er vært for byens arkæologiske Museum, hvor en masse interessante arkæologiske artefakter og udstiller vises.

Granada kan også prale af en række haven områder, herunder i Granada Universitet, haver af Fuente Nueva, Carmen de los Martires samt af Federico Garcia Lorca, alle er fremragende steder at se smukke arter af flora.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning