Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Zagreb Lufthavn

Hvis du planlægger en tur til Zagreb, er det bedst at tjekke vejret først at sørge for, at du har alle de rigtige tøj i din bagage, som somre her kan blive meget varm og vintre har bidende koldt.

Fra den sidste måned af år op til omkring marts, er det vinterlige sæsonen her, og fra April til juni er sommeren og efteråret opstår mellem oktober og December. Maj, især kan få meget varm under sin sidste dage så notere når du emballeringsforskrifter dine kufferter.

Når du ankommer i Zagreb, Sørg for at du får en Biludlejning i Zagreb lufthavn til dine transport behov under ferien kroatiske som det er mere bekvemt at rejse her i din egen bil - tjenesten.

Biludlejningsfirmaer her omfatter Avis, som du kan finde i Kneza Borne; Budget Rent a Car, også i Kneza Borne; Europcar, langs Pierotijeva; og Hertz i Vukotinovica. Andre Biludlejning her er fra National, Sixt og Uni leje.

Køre ned til Staro Selo etnologiske Museum, hvor du vil se traditionelle hjem fra det nittende til det tyvende århundrede. Tidligere jugoslaviske præsident Josip Broz Tito blev født i et af disse huse og i landsbyen er en statue af ham.

Når du ankommer, vil du blive tilbudt en kroatisk drink.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning