Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Istanbul Sabiha Gokcen lufthavn

Istanbul er et magisk sted, hvor den perfekte blanding af gamle og den nye skabe et fortryllende sted som ingen anden. Liggende midt i det Røde Hav og ved havet af Marmara; Istanbul strækker sig over to kontinenter: Asien og Europa. gør det en afgørende havn i begge kontinenter.

Byen har 2 store interkontinentale lufthavne; Atatürks internationale lufthavn og Sabiha Gökçen internationale lufthavn. Den internationale lufthavn i Sabiha Gökçen serverer rejsende flyver ind og ud af Kurtköy.

Ankommer til lufthavnen, har du flere muligheder for, hvilken type af transport kan du bruge når du er klar til at forlade lufthavnen. Transport, busser, taxaer og tog er nogle af de offentlige transporter lige ved lufthavnen.

Der er også billig biludlejning i Istanbul lufthavn Sabiha Gokcen Lufthavn grund, hvilket gør det meget nemt for dig at vælge en billig bil leje service at køre ud af lufthavnen og i hjertet af byen. Terminalerne finder du WRC verden Rent - a - Car; Mert Rent - a - Car; Europark; Hertz; og Avis; alle klar til at give dig med din billige biludlejning Istanbul lufthavn Sabiha Gokcen.

Lufthavnen har verdensklasse faciliteter til at gøre hver rejsende, der passerer gennem så behageligt som muligt. Der er ligeledes gode butikker, restauranter og caféer til din shopping og spisestue fornøjelse.

Indsamling destination

Kort: