Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cuenca

Cuenca er en charmerende by i Castilla La Mancha, Spanien. Byen ligger lige mellem de travle byer i Valencia og Madrid, har en rig kulturarv og et enestående middelalderby. Byen er siges at være en af de mest fantastiske byer i Spanien, og blandt bedste i Castilla La Mancha. Byen kan let nås fra Madrid og Valencia, hvilket gør det en stor omvej, når touring centrale Spanien. Billig biludlejning i Cuenca gør for en ideel transportmiddel rundt i området.

Med Biludlejning i Cuenca, kan besøgende nemt nå nogle af de bedste attraktioner i byen, blandt hvilke er den gamle Cuenca katedralen, som er en af de første gotiske katedraler i Spanien. Domkirken blev bygget allerede i 1100 - tallet, selv om meget genopbygge tilvejebragt gennem tiderne har resulteret i sin nuværende sammensurium af arkitektoniske stilarter.

Saint Peter Church er af romansk oprindelse med en ottekantet facade og en unik cirkulære interiør. Kirken har en barok facade, karakteristisk for Plaza del Trabuco, hvor det bogføres. Stedet kan nås fra Plaza Mayor eller San Pedro Street.

Biludlejning i Cuenca ville også bringe besøgende til Sankt Michael kirke, eller Iglesia de San Miguel, en 1200 - tallet konstruktion berømt for dens store kuppel og træbevoksede loft. Kirkens sten hvælvinger er også værd et kig.

Også er at bemærke Saint Paul bro eller Puente de San Pablo, en fremtrædende bro bygget i årene 1533 til 1589. Den nuværende bygning blev genopbygget langs resterne af de ældre bridge.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning