Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bourgas Lufthavn

Foregår en bulgarsk ferie? Hvis du flyver i til Bourgas lufthavnen, bør du være på dit hotelværelse i hjertet af byen på ingen tid overhovedet da lufthavnen er ca kun ca 6 miles fra downtown Bourgas NE området.

I lufthavnen, der er butikker, caféer og barer, som du kan bruge din tid i, hvis du venter stadig din lufthavn afhentning eller du blot ønsker at sidde et stykke tid for at slappe af efter en lang flyvetur.

Der er flere gode bil lejer Bourgas lufthavn kontorer placeret inde i lufthavnen, så du direkte kan gå til disse og anmode om en Biludlejning for varigheden af dit ophold i Bourgas, eller nærliggende byer.

Bil lejer inde i Bourgas Aairport omfatter Avis, Hertz, Sixt og Europcar. Fra lufthavnen, kan du køre væk i din Biludlejning og være slukket til din første rute til din bulgarske ferie.

Steder, som du bør tjekke ud i Bourgas er dens museer, herunder District Museum of History, etnografi Museum og Museum of Nature og Science. Hvis du har børn på din tur, værdsat den sidste museum virkelig, som det huse forskellige arter af insekter, krybdyr, havliv og planteliv.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning