Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Westminster

30 millioner mennesker besøger Westminster hvert år og de har mulighed for at besøge 40 procent af seværdigheder i London, et enormt antal. Fra shopping til arkitektur, natteliv til prestigefyldte vartegn, besøgende bør aldrig være kede og Biludlejning i Westminster gør rejser længere væk så meget lettere.

Westminster ville også gøre et godt sted at slappe af efter en dag med sightseeing. Hvis du ikke vil bruge for meget, kan du bo i en af Westminsters rigeligt gæstehuse. Hvis du føler dig flush kan du plaske ud på en af Londons bedste hoteller. Enten måde, leje af bil i Westminster kan nemt findes.

Den britiske kongelige familie bor på Buckingham Palace, og besøgende bør gøre deres vej her ved førstkommende lejlighed. Billig biludlejning i Westminster gør dette muligt. Besøgende er ikke tilladt at angive Buckingham Palace, men de er tilladt at se ændring af Guard ceremonien og dette er en fotomulighed, som få turister gå glip af.

Hvis du har tid, vandre til Trafalgar Square, smide brød til duerne og kigge i forbløffelse på Nelson's Column. Tæt ved, er Houses of Parliament inden for rækkevidde, hvor du kan tage et kig på hjertet af britiske regering.

Hvis du kan lide shopping, Westminster er stedet at være og mange besøgende finde sig bugtende ned travle Oxford Street før eller senere. Du kan afhente en souvenir at tage hjem eller bare en smule vindue shopping hvis du venligst.

Indsamling destination

Kort: