Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Villa Park

Som en af de fineste feriesteder, er Sevilla fyldt med smukke parker, livlige festivaler og lækker og dejlig mad. En Biludlejning i Sevilla parkering Santa Justa er blot en af de mange ting, der kan hjælpe dig nyde din næste spanske flugt. Med så mange kirker, monumenter og områder at udforske, vil en billig biludlejning i Sevilla parkering Santa Justa give dig frihed til at gå og se efter dine egne behov og tidsplan.

Selvfølgelig kan du begynde din ferie på overdådigt indrettede og ikoniske katedralen, som er den største domkirke i hele Spanien. Alacazar er den andre højtelskede attraktion med dens flotte haver og ekstraordinære Mudéjar og renæssance stil.

Nogle af de mest fremragende kirker i byen er kunstnerisk Iglesia de Santa Ana, majestætiske Iglesia del Salvador, Hospicio de los Venerables, nærliggende Hospital de la Caridad og selvfølgelig Convento de Santa Clara. Der er så mange flere som er blot en af grundene til Sevilla er sådan en bemærkelsesværdig by.

Ved hjælp af en Biludlejning i Sevilla parkering Santa Justa som besøg attraktioner byen Santiponce. Her vil du opdage den romerske ruiner af Italica. En kolossal amfiteater og teater også bor her som gør slottet af Condesa de Lebrija som huser en god mange artefakter udgravet på dette websted.

By Carmona er et andet værdifuldt besøg, som er Ecija er med dens attraktive slotte Condes de Valverde og de storslåede Marqueses de Peñaflor. Byen er også fyldt med ganske antallet kirketårne.

Indsamling destination

Kort: