Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Plymouth

Plymouth er et attraktivt feriemål. Byen er beliggende i sydlige England, og nyder en badebysatmosfære. London er 190 miles nord for Plymouth, men et godt transportsystem forbinder de to destinationer. Rejser til London er let, hvis du har booket billig biludlejning i Plymouth Alexandra RD Prestige.

De fleste besøgende nyde at se så mange seværdigheder som muligt på ferie, og at have Biludlejning i Plymouth Alexandra RD Prestige betyder du kan springe lange køer til offentlig transport og spare tid til sightseeing. Plymouth har ikke blot oodles af attraktioner, men det har fantastiske indkøbsmuligheder i hele byen.

Der er mange krig mindesmærker i Plymouth, hyldest til dem, der mistede livet i WW1 og WW2 den spanske Armada. Besøgende til byen kan besøge mere end 20 af disse websteder, som er nemme at nå til fods. Plymouth er let at gå rundt, men det er altid sjovere at tour i en stilfuld køretøj.

Der er ingen mangel på overnatning i Plymouth, med mange hoteller beliggende i byens centrum. Disse centrale hoteller tilbyder nem adgang til Barbican – de historiske kvarterer i byen. Opholder sig yderligere et felt er også en mulighed, og er især praktisk, hvis du har din egen transport.

Det omkringliggende område tilbyder også yderligere muligheder for rejse - og discovery. Mange besøgende vælger Plymouth som en base for at udforske Cornwall og Dartmoor. Crownhill Fort er også en sjov dagstur og interessant for hele familien. Bogen Biludlejning i Plymouth Alexandra RD Prestige til den mest afslappende ferie.

Indsamling destination