Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Phoenix Centrum

Phoenix er hovedstaden i Arizona og præsenterer en charmerende sydvest demeanor, komplet med fantastisk ørken udsigt. Denne by på stigningen fortsætter med at opretholde sin sydvest smag og tiltrække besøgende fra hele. Biludlejning i Phoenix er en fantastisk måde at besøge de områder, det har at tilbyde. En fuld tank og ekstra vand er en nødvendighed, når de rejser lange afstande på grund af de begrænsede faciliteter langs de tætte naturområder.

En fantastisk måde at se livets ørkenen i Arizona uden at føle den enorme varme er ved at betale et besøg til ørkenen botanisk have i Papago Park. Her finder du hårdføre og attraktive vegetation af ørkenen. Phoenix Zoo er placeret her så godt.

Phoenix - området er omgivet af betagende ørkenlandskab og byder på seværdigheder for enhver smag. Du kan besøge Scottsdale, som er en velbevaret gammel vestlig by forstad med billig biludlejning i Phoenix. Her finder du byens Scottsdale kunst og Scottsdale historiske Museum.

Heard Museum er en stor attraktion, der giver et kig ind i den indfødte stamme historie. Unikke kunst og håndværk kan købes her. Et andet syn værd at besøge er Arizona Science Museum, udstyret med en fem - etagers film teater og planetarium. De med børn vil især nyde de hands - on viser museet har at tilbyde.

Grand Falls ved Little Colorado River er et fantastisk sted for en dagstur. Det er nemt at besøge ved leje af bil i Phoenix. Det er beliggende på Navajo Indian Reservation, den største indiske reservation site i USA. Her kan du købe indianske kunsthåndværk og illustrationer til god pris.

Indsamling destination

Kort: