Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Orleans

Beliggende i den nord - centrale region i Frankrig, sidder Orleans inde i Frankrigs centrum - Val de Loire afdeling. Den beskedne metropol, bare 120kms fra Paris, gør det bekvemt at flyve ind i den franske hovedstad mod nordøst. De fleste besøgende ankommer i Paris fra udlandet og derefter vælge at leje en bil eller tage en af de mange tog - tjenester, der tilbydes til Orleans. Den mest bekvemme løsning er at tage det lidt over en times togtur til Orleans, og ved ankomsten bruge billeje på Orleans for at komme rundt i byen.

Rejsende kan derefter finde det praktisk at bruge deres billig biludlejning i Orleans for at gøre drevet tilbage til Paris for deres returflyvningen hjem. De fleste bil leje udbydere i området Orleans tilbyder mulighed for at aflevere udlejningsbiler i lufthavnen i Paris ved ankomsten. Besøgende bør holde for øje, men at den time lange køretur i Paris kan blive længere i myldretiden trafik.

I byen Orleans, kan besøgende blive underholdt af værten for aktiviteter, herunder shopping, udsøgte lokale retter og et stort udvalg af historiske bygninger. De fleste turister finde, at en lejet bil er en fantastisk måde at komme til downtown Orleans og så derfra nyde gåture langs havnefronten og de snoede brostensbelagte gader.

En dejlig dagstur med biludlejning på Orleans er 40kms drevet ud til Parc des Alicourts, en luksus campingplads komplet med kurbad, vandland, swimmingpools og en fiskedam. Campingpladsen er tilgængelig for de besøgende, der ønsker at campere natten over eller for afslappet dagsture til at nyde den lejr faciliteter.

Indsamling destination

Kort: