Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Merced

Montes de Las Mercedes er en fantastisk bjergrige landskab i Tenerife, Spanien. Webstedet er et godt udgangspunkt for at udforske den største af alle de Kanariske Øer, der er Tenerife. Las Mercedes bringer besøgende tæt på de største punkter af attraktion i øen, omgivet af skove og bjerge og spektakulære kyststrækninger. Billig biludlejning på Las Mercedes gør for et effektivt middel til transport, når udforske øen.

Med biludlejning på Las Mercedes, besøgende kan nemt nå nogle af de mest attraktive steder på øen, herunder Parque Rural de Anaga lige ved Cruz del Carmen, parken er et fantastisk sted at vandre og at gå bagud.

Billeje på Las Mercedes ville også tage besøgende til de mest fantastiske drev på øen, især dens bjergveje, hvor betagende scenerier venter. Nogle af de mest naturskønne drev i området fører til de livlige feriested byer på øen.

Tenerife kan også prale af et væld af naturparker spredt rundt på øen. Er en by, kendt som Puerto de la Cruz hvor Loro Parque Zoo ligger nord for øen. Denne dyrepark er blandt de bedste jungle parker i island, vrimler med eksotiske og indfødte arter af fauna.

Karting er også blandt de bedste attraktioner på øen. Spor og racing områder ca findes tæt på playa de las Americas, som er også blandt de bedste turistbyer på øen.

Indsamling destination

Kort: