Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mansfield

Derby Mansfield Road er en vej, som fører ud af Derby, gennem dens nordlige forstæder og derefter videre til Mansfield, tæt på Chesterfield og den fantastiske Peak District. Med Biludlejning i Derby Mansfield Road, kan du omgå denne spændende del af landet uden problemer.

Som det det er en af de større veje for at komme ud af byens centrum, er Derby Mansfield Road let tilgængelige ved at tage en bus eller hoppe i en taxa. På denne vej sælger flere virksomheder billig biludlejning i Derby Mansfield vej til dem, der ikke ønsker at vente på offentlig transport, hver gang de ønsker at besøge det næste sted.

Ved at køre tilbage til Derby, turister kan besøge Englands første nogensinde park, Arboretet, og det sted, som betaler hyldest til den lokale udsøgte Kina industri, Royal Crown Derby. St Mary's Chapel og Derby domkirke er andre højdepunkter for dem, der beundrer arkitektur.

Ved at gå langs Derby Mansfield road, ud af Derby og mod nord, kan du nå Mansfield samt Chesterfield, byen med de skæve spir, og den nærliggende Peak District, hvis du er forelsket i den store udendørs.

Selv om Biludlejning i Derby Mansfield vej giver dig til at besøge alle de byer, der er anført ovenfor, kan du gå længere nord for Derbyshire hvis du kan lide og gå til Yorkshire, en berømt county er hjemsted for de berømte byer i York, Leeds og Sheffield. Hvis du hovedet syd for Derby til Midlands, kan du besøge andre UK højdepunkter såsom Birmingham og Stoke på Trent.

Indsamling destination

Kort: