Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Hurst Northeast Mall

Beliggende i den franske region Bretagne på smuk smaragd kysten, stirrede ud over Englands sydkyst og Kanaløerne, er den historiske by St. Malo en af landets mest populære turistmål. St Malo kan nås ad jernbane, hav, luft og vej. For Kør - selv ture arrangeres leje af bil i St Malo.

Selv i dag, skaber St Malo tårne og mure en unik middelalderlig atmosfære. Alet er den berømte gamle fort, som daterer sig tilbage til en tid, før romerne og er en turist højdepunkt. Derudover tilbydes kæbe - slippe udsigt over St Malo og omkringliggende smaragd kysten af denne geniale fort.

Kysten i Bretagne samt dens interiør tilbyder et bredt og varieret udbud af fritidsaktiviteter for rejsende, især i området omkring St. Malo. Når attraktionerne i byen har alle blevet udforsket, med Biludlejning i St Malo du kan gøre din vej til Dinan eller Mont San Michel, er som begge yderst populære byer.

Mange smukke destinationer i det omkringliggende landskab gøre fantastiske dagsture fra St Malo. Middelalderlige Dinan er beliggende cirka 12 miles ned ad floden Rance. Mange velrenommerede online leverandører tilbyder billig biludlejning i St Malo. Alternativt, Île de Bréhat er en berømt ø beliggende i vest, mens den fantastiske Côte de Granit Rose kan ses her samt.

Teknisk beliggende i Normandiet, kan betagende smuk forrevne øen kendt som Mont San Michel tilgås nemt fra St Malo. At komme til øen er muligt under lavvande på tværs af en dæmning. Mont San Michel er lavet af en stor granit rock, med på toppen af det et kloster, der blev bygget mellem den 11. og 1500 - tallet.

Indsamling destination

Kort: