Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Huntsville Lufthavn

Huntsville er en af Alabamas mest interessante byer at besøge. Med interaktiv museer og udendørs museer hvor du kommer til at genopleve fortiden; rummet og videnskab museer; parker og haver; byen er blevet en meget elsket feriemål på grund af dens attraktioner, livlige festligheder og varme folk.

En billig biludlejning i Huntsville lufthavnen er en god måde at komme rundt i byen, da der er en masse attraktioner, du bør helt sikkert tjekke ud. Avis, Hertz, Enterprise, Alamo, Thrifty, National og U - Gem Auto udlejning kan give dig med din ønskede Biludlejning i Huntsville - lufthavnen.

Nogle af de steder, du bør besøge omfatter Earlyworks children's Museum hvor børn kan spille, mens lære mere om Huntsvilles historie samt andre ting. Museet er placeret på Madison Street, let tilgængeligt med bil.

Et andet interessant sted, som børnene vil nyde er Sci - søgen; et interaktivt naturvidenskabeligt udstille hvor børn kan gøre eksperimenter; Find ud af, hvordan kroppen virker gennem interaktive spiller; og andre science - relaterede viser, at selv voksne vil nyde. Sci - Quest er åben til den offentlige hver dag i ugen, herunder søndage, så du kan besøge stedet nogen dag.

Der er mange andre museer og cool steder at besøge her, så sørg for at tjekke ud alt, hvad Huntsville har at tilbyde inden rejsen.

Indsamling destination

Kort: