Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Glen Penske New Hampshire

Hampshire er et roligt på Englands sydkyst. Det tilbyder en dejlig blanding af landskaber og historiske steder spækket med søvnig, stemningsfyldte byer. Besøgende kommer til at udforske historien om den kongelige flåde eller se første hånd de omgivelser, der inspirerede skrifter af Jane Austen.

Et par fremtrædende byer overskrift listen attraktioner i Hampshire. Winchester begyndte som en keltisk fort by i det 1. århundrede f.kr., og det forblev i konstant brug gennem de sidste 2.000 år. Biludlejning i Hampshire giver turisterne mulighed for at udforske alle Winchesters historiske steder. To af de mest populære er Riddersalen (med King Arthur rundbordsdiskussion) og den gamle by mill.

En anden vigtig by, som turister med mobilitet kan nyde er Portsmouth, hovedkvarter for Royal Navy. Dette er et fascinerende sted, fyldt med naval mindesmærker og maritime museer, der er værd at besøge. Den mest spændende site er Henry VIIIS flagskib, Mary Rose.

På tværs af Hampshire, er besøgende konstant mindet om Jane Austen. Hun er regionens foretrukne berømthed, og enhver, der har læst hendes arbejde vil hurtigt gøre forbindelsen mellem indstillingerne i romanerne og det bølgende landskab. Biludlejning i Hampshire, kan turister udforske hver tomme af den lokale natur.

Mens udforske regionen med billig biludlejning i Hampshire, skal du sørge for at tage tid ud til den sydlige kystlinje. Atmosfæren i disse rolige landsbyer er berusende, og standsning af kridt downs er altid tilrådeligt. Drivere kan afhente deres lejebil i Heathrow lufthavn i London og derefter køre til Hampshire.

Indsamling destination

Kort: