Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Florence

Planlægger at tage bilen inde i byen Firenze? Det er desværre næsten umuligt. Selv biler fra uden for byen vil have en hård tid at gå omkring Firenze, som kun beboere, der er givet drivende tilladelser kan køre rundt i Firenzes historiske. Dette skyldes, at byen betragtes som en begrænset trafik Zone, hvor trafikken er allerede overbelastet nok uden biler fra uden for byen. Trafik bestemmelser overholdes strengt i byen, med alle de kameraer, der er placeret på forskellige steder. Overtrædelse af enhver regel vil koste dig bøder fra 90 Pounds.

Hvis du ønsker at turen omkring Firenze, ved hjælp af din egen bil, så du bedre har billig bil leje fra Firenze via Maso Finiguerra Giv dig luksus at oplevelsen. Det kan næppe selv kaldes en luksus, da gebyrerne er meget billige.

Med billig biludlejning, der kan indløses i stationer som Florence - Via Maso Finiguerra, kan turen omkring Firenze og ikke bekymre sig om at sikre en tilladelse til dig selv. Biludlejning fra Firenze via Maso Finiguerra af dit valg vil gøre alle de behandlinger, der er nødvendigt og du simpelthen bare får din bil og følge listen over turiststeder du planlægger at gå til.

Indsamling destination

Kort: