Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i El Paso Lufthavn

Historien bag El Paso datoer tilbage til præcolumbiansk æra, hvor arkæologiske fund i Keystone vådområder tyder på, at folk har levet i regionen tusinder af år siden. En af beviset er huecos, der er hulrum, der kan holde vand. Dette viser yderligere, at ørkenen har eksisteret i lang tid allerede. Ankomsten af Spaniars også ramt byen, da det blev markeret med oprør fra lokale.

Selvfølgelig, er de mest uforglemmelige højdepunkt i El Paso da det blev det vilde Vesten, som alle kender det. I 1881 boomede det for at være en by streaming med dansesteder, gambling steder og ranches.

Hvis du ønsker at interagere med hvad der er tilbage af El Paso historie, kan du gå til de mange museer, der huser genstande fra tusinder af år siden. En er Museum for arkæologi i ørkenen parker. Der er mange udstillinger her fremvisning artefakter af byens tidlige bosættere.

Et andet museum, bør du besøge er Centennial Museum, hvor der er liv - size simuleringer af byen udviklende måde at leve på.

Den nemmeste måde at få her er måske gennem El Paso - airport. Når du er ankommet, skal du også bestille en billig biludlejning på El Paso - airport, som vil tage dig til alle byens interessante museer nemt. En Biludlejning fra El Paso - airport vil gøre din ferie komfortabel.

Indsamling destination

Kort: