Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chester

For besøgende til Manchester opholder sig på hoteller i Manchester city center, der har til hensigt at leje en bil under deres ophold end Biludlejning på Manchester - Ducie Street anbefales, fordi det er bekvemt beliggende i centrum af byen. Manchester har et stort udvalg af forretnings - og turistrejse hoteller rundt i byens centrum, kun en kort afstand fra de største attraktioner og shopping - distriktet.

Manchester er Englands næststørste by efter London og er den uofficielle hovedstad i nordlige England. Byen ligger i Englands nordvest. På grund af sine to store fodboldhold, er Manchester United og Manchester City byen kendt i hele verden. Manchester United siges at have flere fans verden over end nogen andre hold i verden.

Manchester city er et fantastisk udgangspunkt for rejser rundt i den nordlige del af England med biludlejning på Manchester - Ducie Street. Motorvej og landevej netværket omkring Manchester city er fremragende, men du ville være klogt at undgå rejser i myldretiden. Fra Ducie Street er du kun en kort køretur fra motorvej M56, M60 Orbital, M61 og M62.

De nordlige byer i Salford, Bury, Oldham, Bolton, Tameside, Rochdale og Wigan, som er placeret lige til den nordlige del af byen ligger tæt på fantastiske landskab indstillinger og historiske kanaler.

Sjove udflugter med billig biludlejning på Manchester - Ducie Street omfatter udforskning af den utrolige landskab af Peak District, Pennines og Lake District. Disse er stor vandring destinationer.

Indsamling destination

Kort: