Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Alcoa Lufthavn

Knoxville har altid været stolt af sin rige kultur, indtil nu, stadig næret og drukket af sit folk. Du kan få personligt fejre deres kultur ved at deltage i deres festivaler. En er kornel Arts Festival fejret til en god 17 dage. Denne festival er afholdes hvert år i April, et udstillingsvindue af byens fremragende mad, musik og kunst.

Opera - elskere, på den anden side kan blive overrasket over at vide at der også er en festival fejrer den italienske kultur, især kærlighed til opera. Hvert år i juni, fejrer Kuumba Festival den afrikanske amerikanske kultur gennem folkedanse, billedkunst, teaterforestillinger og lækre retter.

Knoxville er også en af de få tilbageværende byer, der inderligt fejrer Labor Day. Hver Labor Day, Boomsday er fejret i byen. Dette er, når det største fyrværkeri, der kan ses fra Tennessee Rivers bank og University of Tennessee.

Fejre disse festivaler med lokale i Knoxville vil være meget bedre, hvis du har billig biludlejning fra Knoxville lufthavn. Med en Biludlejning fra Knoxville lufthavn, kan du gå hvor som helst du venligst uden besværet med offentlig transport. At få en er let nok, da der er mange stationer i Knoxville lufthavn. Du kan også bestille din lejede bil online og få prisen citerer lige efter.

Indsamling destination

Kort: