Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bonn Centrum

Byen Bonny - sur - Loire ligger i Loire - dalen, en større rejsedestination i den nordlige del af Frankrig. Selve byen tilbyder ikke meget i form af turist spots, men dets nærhed til andre mere populære rejse favoritter i regionen gør det et velegnet udgangspunkt for at udforske området. Kørsel er den bedste måde at komme rundt i Loire - dalen så sørge for Biludlejning i Bonny sur Loire er et must for mange turister.

Cirka en times kørsel mod syd vil tage rejsende til byen Bourges. Den lille by er kendt for en række interessante attraktioner såsom domkirken St. Etienne, en UNESCO World Heritage Site. Med en billeje i Bonny sur Loire, kan besøgende også udforske andre seværdigheder i byen, såsom Palais de Jacques Coeur, det historiske centrum og Palais des Echevins.

Vest for byen Bonny - sur - Loire, på den anden side er byen Tours. Byen har en række bemærkelsesværdige vartegn, herunder den gamle bymidte, ture slot og Place Plumereau. Tours - katedralen og det lokale museum er også et besøg værd.

Yderligere kan ud, rejsende også tage deres billig biludlejning i Bonny sur Loire til by Amboise, omkring to timer mod vest. Byen er hjemsted for de Chateau d'Amboise, som plejede at være et kongeslot. Turister vil også sætte pris på en rundtur i Clos Luce, herregården, hvor Leonardo da Vinci engang boede.

Indsamling destination

Kort: