Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sydafrika

Sydafrikas klima er for det meste tørt og solrigt, selv om det kan være køligere i højere områder.

Kendt for sin fantastiske dyreliv, som du kan nemt prøve ved at gå til en af nationalparkerne såsom Kruger National Park, Sabi Sand eller Timavati, som er kendt for sin store befolkning af elefanter.

Cape Town er en by, der ligger mellem bjergene og havet. Du bør absolut besøge Table Mountain, som er en berømt vartegn i Cape Town 1086 m over havets overflade, og du kan tage kabelbanen til toppen på få minutter.

Table Mountain er kendt for at være på toppen af verden med sin vidunderlige udsigt i alle retninger. Du kan endda sende dine kort fra butikken på toppen af bjerget. Træ gangbroer er foretaget, således at du kan færdes frit uden at beskadige nogen vilde dyr og planter.

TRIPs kan være forudbestilte og det er tilrådeligt at tage noget varmt at sætte på toppen, som det kan være kolde tider.

Durban er beliggende i det nordøstlige Sydafrika og har fantastisk natteliv og strande, som du kan gå surfing på.

Johannesburg er den største by i Sydafrika og har godt vejr og fantastisk multikulturelle musik og teater scener.

Hvorfor ikke besøge Sun City kørsel kun 2 timers nordvest i Johannesburg. Dette er en berømt feriested og du kan nyde golf, som er verdensklasse eller tage en af Malaria gebyr safaris.

Aktiviteter i Sydafrika kan nævnes vandreture, mountainbiking, safari, ballooning, rafting og surfing så dette er en ideel destination for alle.