Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Zaragoza Togstation

En af de mest populære og fremtrædende byer i det nordlige Spanien, Zaragoza er et fantastisk sted at udforske. Selv om nogle mennesker vælger at blot besøge byen på en dagstur fra Barcelona, gør den brede vifte af Biludlejning i Zaragoza Rail Station og omkringliggende byer og landsbyer Zaragoza et godt sted at bo et par dage.

Dating tilbage til 1700 - tallet, er El Pilar katedral et godt sted at begynde at udforske Zaragoza som udsigten fra toppen af tårnet er simpelthen fantastisk. Dem, der har valgt for at bruge billig biludlejning i Zaragoza jernbanestation vil være i stand til at køre langs vejen, der følger de romerske mure, passerer et antal andre interessante kirker og museer.

Besøgende, der føler varmen vil ønske at besøge Zaragoza forlystelsespark, som byder på en række swimmingpools og vandrutschebaner. Der er også adskillige rutsjebaner her for spændingen søgende at ride og denne park er især populært blandt familier.

Jazz aficionados vil sparke tilbage og lytte til de glatte lyde på El Cantor de Jazz efter solen går ned. Dette er et godt sted at slappe af, mens dem, der ønsker at ryste en hale fjer vil finde masser af barer og klubber hvor salsa og latin musik hører til dagens orden.

Med Biludlejning i Zaragoza jernbanestation er det muligt at nå til den solrige kyst af Spanien i omkring tre timer. Der er mange steder at udforske her, og mens byen Barcelona er det vigtigste knudepunkt for nogle besøgende, andre vil gerne tilbringe tid solede sig selv på en af områdets fantastiske sandstrande.

Indsamling destination

Kort: