Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Zaragoza Centrum

Beliggende i det nordlige Spanien, er den maleriske by Zaragoza bare sprængfyldt med naturlig charme og historiske attraktioner. Med så meget at se og gøre i denne del af verden, vælger mange mennesker at bo her i flere dage at udforske med brug af Biludlejning i Zaragoza.

Dating tilbage omkring 2.000 år, har byen et stort antal velbevarede bygninger. Et glimrende eksempel er Catedral de la Seo, som blev bygget i 1300 - tallet i gotisk stil. Byen har også nogle interessante og oplysende museer og romanske templer.

Besøgende kan nu kravle ind i deres billig biludlejning i Zaragoza og drev rundt i byen for at se en lang række andre interessante attraktioner. Beliggende på det bredeste punkt af Ebro - floden er Puente de Piedra, og bilisterne kan køre over dette charmerende bro før efter den vej, der snor sig langs flodbredden.

Dem, der elsker at shoppe vil ønske at besøge byens centrale marked, som er et populært tilholdssted spot for lokale teenagere. Bolivia La Paz er også et fantastisk sted at nyde en plet shoppingterapi som det byder på et stort antal interessante butikker og boder.

Med Biludlejning i Zaragoza er det muligt at køre til byen Barcelona på lidt under tre timer, gør dette det ideelle dagstur destination. Beliggende på østkysten af Spanien, vil Barcelona kommandoer fremragende havudsigt og bilister være i stand til at tage deres tid nyde seværdighederne i denne pulserende by.

Indsamling destination

Kort: