Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Vitoria

Adgang med fly til Vitoria - Gasteiz, er selv begrænset, via Vitoria lufthavn, som er beliggende otte kilometer fra byen. Oprindeligt bygget som en erstatning for Bilbao lufthavn, serverer anlægget nu for det meste logistikselskaber som DHL eller Fedex. Personbefordring er begrænset til Iberias regionale partner Air Nostrum flere ugentlige afgange fra Madrid.

Billige pleje Biludlejning i Vitoria lufthavn kan bestilles med Europcar, Hertz og Avis, selv om skriveborde kun åbne når et fly er forfalden. Selv om der er ingen togforbindelse til byen, en shuttle bus forbinder med fly og taxier kan være tilgængelige. Personbefordring på forhallen også forbinder med fly.

Nu hovedstad i smukke og historiske Baskerlandet, Vitoria - Gasteiz er to byer i en. Den gamle Calle Dato snor sig op ad en bakke og den nye by nedenfor havde sin begyndelse i 1800 - tallet. Calle Dato centrale torv med sin herlige middelalderlige domkirke er hjertet i begge byer.

Mange andre arkitektoniske perler og kulturelle steder kan ses i Vitoria - Gasteiz, herunder slottet Augusti, kloster Las Salesas, Kirke af San Pedro med sin gamle døråbning, Museo de Bellas Artes ligger i en renæssance palæ, den imponerende palads - Ajuria Enea og tårn af Doña Otxanda.

Biludlejning i Vitoria lufthavn vil frigøre dig til at gå, hvor du ønsker, når du ønsker. Udenfor byen er drev på tværs af de frodige baskiske landskab til kysten med sin storslåede Atlanterhavets strande og charmerende små landsbyer og byer. Biludlejning i Vitoria lufthavn er den bedste måde at se det hele i komfort.

Indsamling destination

Kort: