Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Hotel Riu Palace Tenerife Hotel Riu Arecas

Tenerife er et af de mest populære ferieområder i hele Spanien og som en af de Kanariske Øer det tiltrækker tusindvis af sun - søger besøgende hvert år. Det har for nylig har tjent lidt af et ry som en part ø, på grund af snesevis af unge europæere, der vælge den solrige sted for deres sommer sjov placering. Tenerife gør, men stadig har meget at byde på til dem, der søger en roligere form for ferie, og det opleves bedst med Biludlejning i Tenerife - Hotel Riu Arecas.

Tenerife - Hotel Riu Arecas er et fantastisk 4 - stjernede anlæg baseret næsten direkte på de hvide sandstrand i den smukke Playa del Duque Strand. Her kan du nyde vandsport eller simpelthen nyde solen på en af de mange liggestole. Der er også et væld af gode restauranter her så har din fylde af spansk mad, mens du kan.

Hvis du bliver trætte med lækkerier af denne strand, men tilbyder øen meget mere. Alle eller let nås med billig biludlejning på Tenerife - Hotel Riu Arecas, og for dem, der ønsker at spare lidt penge for de finere ting i livet, det er den mest holdbare løsning.

Samt dens strande og der sker natteliv kendt Tenerife også for sin fantastiske landskaber. Billeje på Tenerife - Hotel Riu Arecas tillader dig at se det hele i dit eget tempo og du kan gå til mange fjerntliggende steder, at offentlig transport ikke gå. Sørg for at tage et kamera på dine ture, som du er sikker på at komme på tværs af nogle betagende udsigt.

Hvis du opholder dig på hotel er du sikker på at fine selv godt kigget. Det er det perfekte sted for både familien og par som stranden er også bakkes op af mange små souvenirbutikker med traditionelt lavet kunsthåndværk.

Indsamling destination

Kort: