Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Golf Del Sur Golf Plaza

Det fredfyldte Golf Del Sur resort er beliggende på den smukke ø Tenerife. Du vil finde denne samling af hoteller og boliger beliggende i den sydlige del af øen kun en kort køretur fra Reina Sofia lufthavn. Alle af øens største vartegn er tæt ved og nås bedst ved hjælp af Biludlejning på Tenerife – Golf Del Sur.

Der er en masse at udforske på øen og et besøg til de nærliggende naturreservater er en fantastisk måde at beundre den naturlige skønhed i dette område. Nationalparken Mount Teide er også en anden must - see og turister her vil blive behandlet på fantastisk udsigt over øens vulkanske landskab.

Den nærliggende gamle bydel af San Cristobal de la Laguana er et ideelt sted at lære om Tenerifes gamle kultur. Der er mange historiske bygninger findes her sammen med et interessant museum, der har udstillinger om lokalområdet. Introduktion til denne del af øen er nemt at bruge billig biludlejning på Tenerife – Golf Del Sur.

Hvis du gerne vil prøve nogle af de lokale retter, så du vil uden tvivl nyde snesevis af autentiske restauranter ligger i nærheden af Golf Del Surs hoteller. Hvis du er på udkig efter nogle livlige natteliv så hovedet til udvej byen i Playa de Las Américas, som ligger kun en kort køre væk.

Golf Del Sur er berømt for sin førsteklasses golfbaner og entusiast vil uden tvivl blive imponeret af 27 - hullers mesterskabsbane. Mange af øens golf klubber tilbyder gratis medlemskab, og de kan nemt besøgte benytter billeje på Tenerife - Golf Del Sur.

Indsamling destination

Kort: