Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tenerife Adeje Palace Hotel

Tenerife er et populært ferie - hotspot ligger inden for de Kanariske Øer i Spanien og det modtager flere besøgende om sommeren end noget andet tidspunkt af året. Biludlejning i Adeje kan bookes via agenturer såsom Budget.

Det største vandland i Europa ligger i Adeje og det tiltrækker folk fra hele øen at besøge. Familier der rejser med børn vil nyde en dag på parken som ion de mange strande og i de lokale museer. Billig biludlejning i Adeje tillader dig at spare penge på din ferie samt komme rundt i komfort.

Den vigtigste vej til øen er via de store lufthavn, der findes kun en kort køretur fra Adeje. Der er mange hovedveje, der kører tæt på byen gør Biludlejning på Adeje et godt valg. Hoteller her varierer i pris såvel som deres tilbud og tættere på centrum af byen din bolig er; jo dyrere det vil være.

Adeje er berømt for at have et godt natteliv og mange klubber og barer er åben indtil sent om natten. Der er en biograf samt et lokale teater for dem, der ønsker at fange et show og shopping kan også nydes med markeder og indkøbscentre til at vælge mellem.

Mount Tiede kan nås med billeje Adeje og der er mange vandrestier og stier at udforske. Los Cristianos og Los Americas er to af de mest populære steder at besøge på Tenerife og begge er inden for et par timers kørsel fra Adeje og gøre til populære dag ture.

Indsamling destination

Kort: