Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Tarragona Centrum

For dem, der ønsker at nyde en by fyldt med rige romerske arv og solrige strande, er den spanske by Tarragona den perfekte destination. Beliggende i østlige Spanien og på Middelhavskysten, har Tarragona meget at tilbyde både sine indbyggere og besøgende. Oplev dette vidunderlige sted med en billig biludlejning i Tarragona.

Der er et rigeligt koncentration af seværdigheder og nærliggende byer at se ved hjælp af en Biludlejning i Tarragona. Start på seaside Roman Amphitheatre, derefter besøge domkirken ligger på byens højeste punkt. Andre bemærkelsesværdige monumenter er Passeig Arqueol og den fantastiske cistercienser kloster Poblet.

Se den friske fisk, der bortauktioneres på La Lonia og slentre rundt i El Serallo, den maritime distrikt. Så Opdag den fine Costa Daurada med dens dejlige strande og fantastiske resorts. En nem kørsel omkring Tarragona - provinsen er en behagelig måde at tage i landskabet.

Stop ved byen Reus, bedst kendt som hjemby for den berømte arkitekt Gaudi og se hvorfor Salou er talt så meget om. Selvfølgelig, hvis du bruger en billeje i Tarragona bør du opleve Spaniens fornemste forlystelsesparken Port Aventura.

Tarragona er også her nogle smukke naturlige parker er placeret som Parque Sama med kolonial palæ og dejlig sø og vandfald. Parque de la Ciudad de Tarragona er et godt sted at finde en spadsere - sti som er Parque de Camp de Mart. Gå ved floden Ebro for fuglekikkeri og afslappende.

Indsamling destination

Kort: