Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sevilla Dos Hermanas

Denne andalusiske hovedstad har i mange århundreder været en vigtig spansk by og fortsætter med at glæde besøgende i dag med sin charmerende kvarterer, kunst, museer og pulserende natteliv. Og med en af Europas største naturparker, Doñana - naturreservatet kun et kort drev væk, en Biludlejning i Sevilla - Dos Hermanas kan være et fantastisk middel til at besøge Sevilla og det omkringliggende landskab.

Elsket af turister og lokale både, Sevilla ligger på sletterne i Rio Guadalquivir og er hjemsted for nogle af landets fornemste festivaler. Bruge en billeje i Sevilla - Dos Hermanas, gør det meste af ud dine sydlige spanske getaway.

Begynd din rejse på den fantastiske katedralen i Sevilla, beliggende i Santa Cruz - området. Denne katedral daterer sig tilbage til 1401 og er en af de største gotiske katedraler i Europa. La Giralda ligger sine berømte bell tower udlæg og Alcazar, et must - see palace. Andre spektakulære seværdigheder er her og luk af.

Med en billig biludlejning i Sevilla - Dos Hermanas, tage i nogle af byens sjov shopping og natteliv. Lokale andalusiske kunsthåndværk som keramik, læder og broderi er placeret i butikker rundt omkring i byen. For den intense natteliv afprøve disse områder: floden Guadalquivir, Plaza San Salvador, Plaza de la Lucerne og Calle Marques de Paradas.

Gøre tid til at besøge de lokale værtshuse som dem ud af byen til at smage den lokale tapas, gazpacho og traditionelle retter som andalusisk stil kallun kendt som menudo. Festlighederne er fejret i stor stil i løbet af Påskeugen og følgende Feria de Abril, når du kan nyde mad, drikke, tyrefægtning og Flamenco musik og dans.

Indsamling destination

Kort: