Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Segovia

Beliggende i den selvstyrende region Castilla y Leon, Segovia er en UNESCO World Heritage Site og er fyldt med fantastiske monumenter og store vidundere at se. Under en time væk med tog eller bil, Segovia er bekvemt tæt på Madrid og er et populært ferie for turister. Rejser uden for de gamle bymure med en billig biludlejning i Segovia og besøge en anden siderne af denne berømte by.

En berømt symbol på Segovia er den Roman Aqueduct der omgiver eller omfatter den gamle by. Under romersk besættelse blev det bygget i slutningen af det første århundrede E.kr. Betragtes som en engineering fænomen af 120 søjler og 166 buer, det foregik uden mørtel eller klemmer og er noget, der skal ses.

De andre ikoniske attraktioner er slottet Alcázar med dens koniske spir og skifertage. Denne berømte slot Segovia var muse til Walt Disney og hvor dronning Isabella lovede Christopher Columbus de finansielle midler til at opdage den nye verden.

Så stop ved domkirken Segovia at se det sidste udtryk for spanske gotiske. Ved hjælp af en Biludlejning i Segovia, hoved udenfor bymurene at se kirken i Vera Cruz. Bygget til ære for på Tempelbjerget i Jerusalem, blev denne Templar konstruktion bygget i en cirkulær stil, som ridderne er kendt for.

At bringe dig tættere på Sierra de Guadarrama og blændende baggrund af denne enestående by, nyde en Biludlejning i Segovia på din næste miniferie.

Indsamling destination

Kort: